Λογισμικό

Η συνεργασία μας με τις εταιρείες TESAE ATE, CPI SA, ICS, RBS μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις σε εμπορικό-λογιστικές εφαρμογές (ERP), CRM που ανταποκρίνονται σε κάθε επιχείρηση.

Υπηρεσίες Μηχανοργάνωσης

 • Μηχανογράφηση, Εμπορική-Λογιστική Διαχείριση
 • Μισθοδοσία
 • Δημιουργία εφαρμογών/λογισμικών (corporate software)
 • C.R.M. (Customer Relationship Management).
 • Συστήματα Φορητής Παραγγελιοληψίας & Τιμολόγησης
 • Υποστήριξη εμπορικών και λογιστικών εφαρμογών
 • Ολοκληρωμένες Λύσεις ΕΑΦΔΣΣ

Το Pegasus ERP είναι το επιχειρηματικό εργαλείο για Ασφάλεια, Ανάπτυξη και Επένδυση.

Φροντίζει για την διαθεσιμότητα και επάρκεια έγκυρων πληροφοριών, σχετικά με την λειτουργία των τμημάτων της επιχείρησης, αλλά και της αγοράς της.

Εξοπλίζει με ακρίβεια, ταχύτητα ανταπόκρισης και διορατικότητα, επιτυχείς επιχειρηματικές κινήσεις.

Δημιουργεί, Διαχειρίζεται και παρακολουθεί την αποδοτική τους εκτέλεση των επιχειρηματικών Λειτουργιών, τόσο στην τοπική όσο και στην διαδικτυακή πλευρά του, με ενιαία Τεχνολογία Ανάπτυξης και Χρήσης.

Συμπεριλαμβάνει όλη την εμπειρία χιλιάδων εγκαταστάσεων και χρηστών και αξιοποιεί, την Υλικο-Τεχνική και Τεχνολογική υποδομή της ΤΕΣΑΕ στο Διαδίκτυο.

Είναι Ελεύθερο Λογισμικό και συνοδεύεται από το δικό του περιβάλλον Ανάπτυξης Δίας και αντίστοιχα Admin για το διαδικτυακό του τμήμα.

pegasus ERP

Το Pegasus ERP της ΤΕΣΑΕ, εκτός από την υποστήριξη των διαδικασιών και την πληροφοριακή διασύνδεση όλων των τμημάτων της επιχείρησης, επιπλέον διαθέτει ένα ολοκληρωμένο υποσύστημα υποστήριξης των διοικητικών αποφάσεων μιας επιχείρησης (MIS ή Management Information System) καθώς και ένα ανεπτυγμένο υποσύστημα υποστήριξης των σχέσεων της επιχείρησης με τους πελάτες της (CRM ή Customer Relationship Management).

Είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα που διαθέτει μια επιχείρηση προσφέροντας της πλήρη ευελιξία όσον αφορά την παραγωγική διαδικασία που ακολουθεί και την υπάρχουσα επιχειρησιακή εμπειρία.

Έχει την δυνατότητα να ακούει, να καταγράφει και να αποτυπώνει τις σχέσεις με τους προμηθευτές και τους πελάτες μιας επιχείρησης σύμφωνα με τους επιχειρησιακούς της στόχους.

Επιτρέπει ο σχεδιασμός και η επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων μιας επιχείρησης να λαμβάνουν υπόψη τους (α) τις δυνατότητες παραγωγής, (β) το δυναμικά διαμορφούμενο κόστος εκτέλεσης των παραγγελιών και (γ) την αμφίδρομη επιρροή της αγοράς.

Επιτρέπει την καταγραφή, τον συγχρονισμό, τον προγραμματισμό και την εκτέλεση των παραγγελιών, με τρόπο που εκμεταλλεύεται το seasonality της αγοράς.

Έχει την δυνατότητα να επικοινωνεί μέσω του διαδικτύου (internet) με το σύνολο της αγοράς, όπως προμηθευτές, πελάτες, μέλη του δικτύου διανομής, συνεργάτες, κλπ.

Έχει την δυνατότητα να αποτυπώνει τις αλλαγές στην αγοραστική διάθεση, ή στις τάσεις της αγοράς, ώστε με βάση την προϋπάρχουσα επιχειρησιακής εμπειρίας να υποστηρίζεται η λήψη αποφάσεων οι οποίες μπορούν να δώσουν στρατηγικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση.

Έχει την δυνατότητα να αναζητά στο διαδίκτυο την κατάλληλη πληροφόρηση για κάθε μία θέση του οργανογράμματός της επιχείρησης και να την καταγράφει αφού την χαρακτηρίσει και την ταξινομήσει έγκαιρα και σε πραγματικό χρόνο.

Είναι σύμφωνο με τις διαδικασίες πιστοποίησης μιας επιχείρησης, αλλά και διαθέτει μηχανισμό εύκολης διαχείρισης, τροποποίησης και επέκτασής τους, ώστε να είναι δυνατή η λειτουργία του συστήματος ως μηχανισμός υλοποίησης καταγραμμένων διαδικασιών - λειτουργιών για την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Τέλος, ολοκληρώνει την χρήση των δεδομένων που διαθέτει, έτσι ώστε οι εμπορικές συμφωνίες, οι συμβάσεις με τους συνεργάτες και οι σχέσεις της επιχείρησης με την αγορά να υλοποιούν τις αποφάσεις της διοίκησης με την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους (λειτουργίας, διαχείρισης, παραγωγής) προς απόδοση (οικονομική και θέσης στην αγορά) και η αποτελεσματική ολοκλήρωση των δεδομένων αυτών να αντικατοπτρίζεται στους αριθμοδείκτες διάρθρωσης της επιχείρησης.

Τοπικά Λογισμικά

 

Pegasus Web App

Εξειδικευμένες Διαδικτυακές Εφαρμογές (Web Applications) κατασκευασμένες με τη πλατφόρμα Pegasus Web App.Η επιχείρηση του μέλλοντος είναι εδώ!

 • Εμπορικές Επιχειρήσεις (Web ERP, Web CRM, B2C, B2B Corporate Site) (Pegasus Web ERP)
 • Ελεύθεροι Επαγγελματίες (Μηχανικοί, Δικηγόροι, Ιατροί, .. ) (Pegasus WebApp Freelancer)
 • Ξενοδοχειακές Μονάδες (PMS, On-line Σύστημα κρατήσεων) (Pegasus e-Hotel)
 • Courier, Ταχυμεταφορές (Pegasus e-Courier)
 • Μεταφορικές Εταιρείες (Pegasus e-Transport)
 • Γυμναστήρια - Κέντρα Αισθητικής (Pegasus Gym)

 

 

 
 

Εξειδικευση - Τεχνογνωσία

Υπερσύγχρονα εργαστήρια επισκευών απο τεχνικούς με 15ετή εμπειρία.

 

Ποιότητα

Ανταλλακτικά πιστοποιημένα με υψηλές προδιαγραφές και υψηλή ποιότητα.

 

Κόστος

Επισκευές με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

 


Ταχύτητα

Ταχύτατη επισκευή ακόμα και στην επιχείρηση σας.

 

Αξιοπιστία

Σκοπός μας είναι η αξιόπιστη λειτουργία των συσκευών / μηχανών γραφείου.

 

Υποστήριξη

Είμαστε πάντα δίπλα σας. Άμεση υποστήριξη από τους τεχνικούς μας.

 

Vasiliadis Office Solutions | εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για τη διανομή και υποστήριξη των μηχανών γραφείου της TOSHIBA | Θεσσαλονίκη Καλαμαριά

H “Vasiliadis Office Solutions” είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για τη διανομή και υποστήριξη των μηχανών γραφείου της TOSHIBA (φωτοαντιγραφικά, fax, πολυμηχανήματα).

Η πολυετής συνεργασία μας με τους ομίλους IDEAL και CPI, οι οποίοι αποτελούν τους επίσημους αντιπροσώπους της TOSHIBA ,OKI, KODAK, AVISION, MiCROTEK, BENQ, POSIFLEX στην Ελλάδα, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για επιτυχημένη υλοποίηση έργων υψηλών απαιτήσεων.

Πιστοποιητικά

Toshiba | MFP Expert
Toshiba | Network Certified
Toshiba | MFP Professional
Toshiba Certification | Engineer for Mulitfunctional Products

Επικοινωνία

  Email στο : info (@) v-os.gr

  +30 2313051151

  +30 2313023249

  Αιγαίου 7, Καλαμαριά

  Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.55134